Ett tag sedan jag bloggade...

Mina dagar är mer eller mindre fullspäckade - vilket jag stormtrivs med! Jag har påbörjat en hel del nya projekt och det börjar kännas riktigt bra! Blivit lite kass på bloggandet sista tiden... Men det betyder inte att jag glömt min lilla blogg! - Just nu ska Frida nanna en liten stund och Emma har precis tvättat bort all målarfärg hon målade sig själv med efter en pysslig eftermiddag! Patrik gör sig i ordning inför träningen! Jag passar därför på att uppdatera bloggen! - I morgon är det dags för en fotografering och på fredag sticker jag och Mamma till Ullared, sen på lördag och söndag är det fotograferingar för hela slanten! Mycket nu innan jul men det är bara skoj!!! - Nu ska jag snabbt slänga in maten i ugnen! Sen sitta vid datan några minuter till innan det är dags att äta!

Spelkväll!!!

Då var det snart dags för spelkväll hos min mamma med delar av släkt i vänner! Skoj ska det bli!!!


Lördag morgon!

Snart är det dags att börja göra sig iordning! Engla har sovit över här och dessa två tjejer har haft superskoj! Igår bjöds det på modevisning för Emmas farmor och vår granne! Med strålkastare och ert glitter podium tyckte dom detta var superskoj!
Snart ska Emma på kalas till Ida så vi får väl börja göra oss iordning!


Många bollar i luften...

Nu är det mycket men alla dom som känner mig vet att jag fungerar som bäst då!
Så kanske kan jag börja fungera nu...


Natti natt

Nu ligger jag i sängen o försöker sova....' framför mig sitter mannen o spelar Xbox...
Har gått två varv runt pildammarna med Lizzi idag, redan ont i benen... Vill jag veta hur ont jag kommer ha i morgon.
Har tänkt på Pappa massor igår och idag... Så overkligt att min Pappa inte finns hos mig längre...
Men du ska veta att jag saknar och älskar dig Pappa. Nu ska jag försöka sova lite...
Bredvid mig ligger världens finaste lilla Emma! Frida är sjuk o ligger o nannar i sin säng. vad skulle jag gjort utan mina små hjärtan! Mamma älskar er!!!
Natti natt


Allt är nu klart!

Nu har jag äntligen tagit steget och det känns så roligt! Nervöst men roligt! Detta kommer bli skitbra!


Näääääära!

Nu är allt snart klart och jag är överlycklig!


Godmorgon

Idag kommer nog det sista att bli klart och jag är överlycklig!!! Sen är det dags!!! Tänk vad jag har jobbat för detta och nu är jag då nära! Underbart!


Idolkväll

Nu sitter vi i tittar på idol! Skriver mer sen!


Natti natt

Efter ett väldigt givande mail med svar på mycket vet jag nu vad jag ska göra och det känns oerhört bra! Motivationen är på topp! Nu ska jag gå o lägga mig, ligger iofs redan i sängen... House på teven... Natti natt


Idag blir Prinsessan Frida 1 år

För exakt 1 år sedan idag (Klockan 07.13 föddes vår lilla Frida. Hela graviditeten bestod utav kontroller pga Mammas sjukdom. Men ut kom en vacker och friskt liten Frida! Ingen var gladare än vi! Vi hade nu välsignats med 2 av världens finaste Prinsessor!
Nu ett år senare har vår lilla Frida blivit busigare än någon annan!
Mamma, Pappa och Emma älskar dig över allt annat lilla busunge!
Grattis på 1 årsdagen finaste lilla Frida!

Natti natt

Ligger nu i sängen efter en superskoj spelkväll! Nu är det natti natt och i morgon väntar nya upptåg!
Fråga Olle på tv:n..,


Leklandet

Nu är vi på väg till leklandet för att leka o busa! Underbara söndag!


Fridas 1 års kalas

Igår hade vi kalas för vår lilla Frida som blir hela 1 år imorgon! Tänk att det redan är 1 år sedan vi låg på BB med vår andra lilla Prinsessa. Jag fattar det inte. Mitt lilla hjärta!
Men igår firade vi i alla fall hennes födelsedag och Frida fick jättefina presenter! Hon var så nöjd så och somnade på 2 sekunder när köp kan blev åtta.
Andreas Dea och Gabriel stannade och åt mc med oss och Emma och Gabriel lekte så fint hela tiden!
När de sen åkt hem städade jag efter alla underbara busungar!
Nu sitter jag i soffan och Emma och Frida leker med alla Fridas nya leksaker! Jag älskar mina som hjärtegryn!


Ibland förstår jag helt enkelt inte...

Nu ska vi se om jag kan sätta ord på det jag känner... Om man är nära vänner eller familjemedlemmar då ska man ju kunna berätta ALLT för varann! Men jag har fått erfara att vissa människor mer eller mindre endast anser att man kan dela det som är bra. Vad jag vill komma fram till är, att om jag gör något som är bra kan man säga det men likaväl om jag gör något som inte är bra. Är man vänner ska man väl kunna säga allt till varann, det gör ju en till vänner. Om någon exempelvis anser att jag gjort eller sagt något ofördelaktigt kan man väl tala om detta för mig UTAN att jag ska bli sur. Men vissa människor tror att då tycker man illa om varann, tvärtom vill jag påstå. Endast de jag tycker om anser jag mig kunna vara helt och fullt ärlig emot, resten kan bete sig hur dom vill, dom är inte en del utav min vänskapskrets. Så snälla - Alla ni människor som tar illa vid er vid kritik, tänk på att någon kanske i all välmening vill upplysa om något du kanske inte tänkt på eller vetat. Jag ser gärna att mina nära och kära påpekar om jag beter mig eller för mig på ett vis som anses vara befängt. Jag ser hellre att dom säger det till mig och ger mig en chans antingen att förklarar eller förbättra, hellre det än att prata om mig med andra för att jag beter mig som en kan GE kritik med inte TA! Så nästa gång någon säger, - Du jag tycker det är fel att göra så... osv... Bli inte arg, låt personen förklara, lyssna och sen lägg fram din åsikt, men bråka inte... Det kan ju vara i all välmening!

Näsan rinner...

Mår inget vidare... Trött hängig och genomförkyld... Blääää


RSS 2.0