Hemma efter en heldag på sjukhuset!

Vi var uppe tidigt i morse! Emma var på dagis redan klockan 07.15. Tidigt för Prinsessan, men hon var så duktig! (Som vanligt)
Klockan 07.40 var det första besöket, ett ultraljud där man gjorde tillväxtkontroll! Bebisen beräknas nu väga 3800-3900 gram och vägde idag 3010 gram!
Dom tyckte det var superbra med tanke på min sjukdom!
Efter det var det dags för ett flödesultraljud där man kollar blodflödet från navelsträng till moderkaka. Även detta såg jättefint ut! Duktig tös i magen!
Sen var det träff med Barnmorska som mätte sammandragningar, kollade fosterrörelser och hjärtljud! Även där var allt fin fint!
Sen in på en träff hos specialistläkaren, som även han sa att allt såg bra ut och berättade lite och vi fick ställa frågor mm mm.
.
Sen hade vi en mindre paus innan nästa läkarbesök, då passade vi på och äta lite i det lilla solsken som ännu finns kvar! Mysigt! Vi såg hur många nyfödda bäbisar som helst... Som man längtar nu!!!
.
Ännu ett besök närmade nu sig och vi begav oss till ögonkliniken. Först syntest, sen ljustest och flertalet undersökningar! Där var det mindre bra, men det visste jag innan. Man kan inget göra förrän bebisen kommer eftersom man inte vill utsätta mig för fler risker innan. Så när bebisen tittar ut så sätts förmodligen en kortisonbehandling in ganska omgående. Om det skulle bli värre under tiden får jag dock höra av mig och i så fall får eventuell åtgärd göras ändå.
.
När besöket där var klart begav vi oss till vårdcentralen här för provtagning, sjukhusets provtagning hade över 1 timmes väntetid nämligen...
På tisdag får jag provsvaren då min läkare ringer!
.
När alla besök var avklarade åkte vi till dagiset och hämtade Prinsessan som ville hälsa på Farmor idag!
Nu ska vi gå och hämta henne!
Skriver därför mer sen!
.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: veronica

Usch vad många kontroller du får gå igenom =(

får man fråga varför?

2010-10-06 @ 18:36:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0