Det blev en lång dag!

Då har vi haft fullt upp hela dagen! Vi började med att gå till macken för mamma skulle hämta ett REK och på väg ditt mötte vi Therese som precis hoppat av bussen. Therese följde med oss till macken där det visade sig att dom skickat tillbaks Mammas REK för hämtningstiden gått ut. TYPISKT!
Så istället promenerade vi till gården där Emma skulle gunga!
____________
Emma blev sedan kissignödig på gården och frågade farmor om hon ville följa med henne då vi var precis utanför farmors hus. Mamma sa det kunde vara ett knep för att hon ville in och leka hos farmor... och mycket riktigt - Det var det! Så Emma fick stanna hos Farmor medans mamma och Therese gick till Centrum och handlade.
På väg tillbaks handlade vi bakelser och gick sedan till Farmor för och fika. Det blev fikakalas med Emma, Mamma, Farmor, Camilla och Therese. Ja, Boss var också med, men han fick ingen bakelse... Emma tyckte det var dåligt så vid ett tillfälle "tappade" hon en bit tårta på golvet. HIHI
Vi stannade hos Farmor ett tag och byggde med lera! Skoj!!! Sen provade Emma farfars glasögon! Sötaste!
__________________
Sen var det dags att bege sig upp då vi skulle få besök utav Danche och Rebecca! Jag säger bara - Jösses vilken fin liten mage! Verkligen roligt för er!!!
Danche och Rebecca fick se hela Emmas register... Hon showade från dom kom tills dom gick hem.
Daniel och Ellinor kom också lite senare och Ellinor hade gjort en video om dagen då de var på museet, tyvärr var där lite hack i skivan så Elli har lovat bränna en ny. Måste se den! Emma blev jätteledsen när den inte funkade. Stackaren!
_________________
När alla gått var det dags för Emma att nanna. Hon somnade på 2 sekunder. Hihi
Men en helt underbar dag som vanligt när man har lilla Emma hemma!
Pussar o Kramar
Emma och Mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0